domingo, 4 de mayo de 2014

EXPOCIÈNCIA

El proper 24 de maig de 10 a 14h es celebra la sisena edició d' Expociència, una jornada plena de propostes lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència i la tecnologia que tindrá lloc al Parc Científic de la Universitat de València.

Científics i emprenedors de la Universitat de València faran una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir-nos els laboratoris, mostrar-nos les seues instal·lacions i implicar-nos a mode de joc en la realització d’interessants experiments. Hi haurà extraccions de DNA, viatges estel·lars, fruïtes màgiques i simuladors robòtics. Jocs per a fer visible allò invisible o a analitzar mosques transgèniques. L’aprenentatge i sobretot la diversió estan assegurats per a grans i menuts, professors i alumnes, famílies senceres i ciutadans en general.



  • Per als alumnes que aneu i feu una xicoteta resenya amb fotos del matí en expociència hi haurà una recompensa numèrica, ademés de segur que apreneu i divertiu perquè sempre és interessant i gratificant veure la ciència d´una manera diferent a com es veu al col·legi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario